1

Det är något fel på honom, han pratar ju inte!?!

Jag har tyvärr varit väldigt låst vid känslan, vad ska andra tycka? Han kan ju inte prata rent?! Det kanske också bottnar sig i att några bekanta/vänner till oss frågade en annan vän vad det var för fel på vårt barn? Det har verkligen etsat sig fast i mitt inre :( det är något fel på min son, han pratar inte.
 
Trodde inte att det hade tagit så djupt tag i mig som det faktiskt gjort, inte förrän nu när jag rannsakar mig själv inser jag det.
 
Och nu handlar det ju bara om mina känslor!? Vad har detta gjort med min sons självbild egentligen?!? Undrar han varför han inte kan förmedla sig som sina kompisar? Undrar han varför de inte förstår honom? JA det är klart att han gör! Jag fick höra idag att han faktiskt blir ledsen när de andra inte förstår! Det blir han aldrig hemma och jag levde på tron att det var så på dagis också! Nu brinner det ännu mer i knutarna att göra någoting åt detta för att inte dra ner hans självkänsla ytterligare!
 
Min underbara goa son! Jag vill så att det ska gå bra för dig i livet, men livets väg är krokig. Särskilt för dig som inte kan förmedla dig som vi andra. Men jag lovar dig, det blir bättre! <3 Mamma och Pappa ska kämpa för dig!
 
Kramar C
1 carro:

hej jag har också en dotter som har riktigt svårt att snacka så jag undra hur hitta men det i Eslöv har dom en hemsida? Jag gilla följa dig så vet man att man inte är ensam

Svar: Du är verkligen inte ensam! Kul att du följer mig (oss)! Här är numret till dem 0413 - 55 60 30. De skulle ringa upp mig efter att jag ringde dem i fredags, de ringde idag och jag fick en tid om tre veckor så det gick rätt så fort, skönt! Det är BUP´s mottagning i Eslöv (Barnspecialisterna). Här är en länk till en sida där du hittar dem: http://www.varden.se/vardgivare/esl%C3%B6v/14562/psykiatriker-mottagning-esl%C3%B6v-barn-och-ungdomspsykiatri Lycka till!!
Camilla Strömberg