0

Utvecklingen fortsätter...

Det är ju verkligen så att "mycket ger mer"... Vet inte hur jag ska uttrycka det på ett bra sätt... Men på ngt sätt skapar ny kunskap fler öppna dörrar som genererar ännu mer kunskap o därmed utveckling!

NeNe gjorde en gubbe med marmeladen i morse! Det har aldrig hänt innan!Den fick bara ett ben, men ögon o mun!

Ikväll när vi lekte med Bamsememoryt byggde han Bamse av brickorna!


Alltså det är helt galet vad mycket det händer nu! Härligt att få dela med sig av det positiva också!!

Kramar Mamma C
0

Ny utveckling!

Häromdagen uppmärksammade vi ett nytt steg i NeNes utveckling!

Ni vet det gamla uttrycket små grytor har också öron...det har fått helt ny innebörd nu! NeNe har tidigare inte snappat upp det vi har pratat om "ovanför hans huuvud". Men nu hör han "allt"! Det är så fantastiskt roligt vad han snappar upp! Precis som att han har vidgat sina vyer, kommit ur en bubbla... Ja ni förstår säkert vad jag menar!

Härligt är det då! 

Kramar Mamma C
0

Jaaaaa!!!

NeNe har ju aldrig varit särskilt glad för att rita, men kan göra det ibland om man ber honom... Idag var en sån dag!

Han har inte ritat huvudfotingar innan, men idag kom de första! Med ögon, mun, hår, MAGE, fötter, ben o armar! Så förvisso har han ju hoppat över stadiet med huvudfotingar när benen kommer på MAGEN ;)

Jag är stolt minst sagt!! NeNe har skrivit av sitt namn också så det faktiskt går att utläsa vad det står! :)Det är vanligt att barn med språkförseningar är sena i sin ritutveckling också skriver Barbro Bruce...känd forskare o logoped som jag har turen att ha på min speciallärarutbildning!